STICKY ENTRY

Blog ini hanyalah untuk maklumat lanjut tentang produk-produk Fira Nafira. Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh PM Fira di akaun Facebook Fira Nafira(facebook badge di sebelah)

REPEAT ORDER:YATI

As salam dan salam sejahtera
Yup,macam title kat atas tu,kawan Fira si Yati repeat order lagi. Kali ni dia nak 5 bantal juga. Jom tengok satu-satu.

Untuk bantal yang first ni dia nak gambar orang pakai jersi bola spain no.7 pada bantal saiz 12x12 inci dengan warna tema merah,putih dan kuning. Mencabar juga sbnrnya sebab Fira tak pernah buat gambar orang. so macam susah sikit dan ini yang terbaik Fira boleh buat.Nampak tak bola tu macam cacat sikit?penat nak adjust tu.huhuBantal second and third pulak bantal couple size 6x12 inci dengan warna background hijau. Untuk perempuan dia nak gambar girl pakai skirt dan yang lelaki plak pakai short pant.

Untuk bantal keempat pula,design kegemaran ramai iaitu gambar kereta dengan no plat.Dia request untuk match dengan bantal atas ni, so Fira tambah design love2 sket2.


And last but not least,bantal size 12x16 inci dengan gambar rama-rama,burung dan ala-ala taman dengan nama Iszuan & Aqidah.

Thanks lagi sekali pada Yati sebab sudi repeat order. Harap lepas ni boleh tambah order lagi. Hehe..Pada sesiapa yang berminat boleh isi order form or tanya direct pd inbox Fira kalau ada apa-apa soalan.Thanks!No comments:

Post a Comment